Search

Dorcas Kringloopwinkel Genemuiden

Deze Dorcas kringloopwinkel in Genemuiden verkoopt allerlei tweedehands spullen zoals huisraad en serviesgoed, boeken, kleding voor het hele gezin, meubels, speelgoed, puzzels en spellen, serviezen en nog veel meer.

Door bij deze kringloop in Genemuiden spullen te kopen of te doneren steun je het milieu en anderen, de opbrengst van deze Dorcas kringloopwinkel gaat namelijk naar de allerarmsten in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten door middel van noodhulp en duurzaam ontwikkelingswerk.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Genemuiden
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Dorcas kringloopwinkel in Genemuiden zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van deze Dorcas kringloopwinkel.

Dorcas Kringloopwinkel Genemuiden
Schering 25
8281 JW, Genemuiden (Overijssel)

Telefoon: 038 4579467
Email: dorcaswinkelgenemuiden@dorcas.nl
Website Dorcas Kringloopwinkel Genemuiden

Openingstijden Dorcas Kringloopwinkel Genemuiden

Maandag:Gesloten
Dinsdag:10:00 tot 16:00 uur
Woensdag:10:00 tot 16:00 uur
Donderdag:10:00 tot 16:00 uur
Vrijdag:10:00 tot 16:00 uur
Zaterdag:10:00 tot 16:00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Genemuiden?

Deze kringloopwinkel ligt op ongeveer een kilometer ten oosten van het centrum van Genemuiden, vlak naast het Zevenhont Park. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment