Search

Nobel kringloop in Goes

De Nobel kringloop in Goes heeft maar liefst 1500m2 aan vloeroppervlakte met allerlei tweedehands spullen. Je hebt een grote variatie met onder andere speelgoed, boeken, kleding voor het hele gezin, lampen, CD’s en DVD’s, witgoed, meubels en bedden, keukengerei, woonaccessoires en decoratie, elektronica en nog veel meer.

De Nobel kringloop in Goes stimuleert het recyclen en hergebruiken van spullen, ze maken dus ook kleine reparaties om iets opnieuw te kunnen gebruiken. Daarnaast is de Nobel kringloop een leerbedrijf en kunnen medewerkers re-integreren in de maatschappij doordat ze arbeidsritme en ook specifieke vaardigheden leren. Met een deel van de opbrengst van deze kringloopwinkel worden kinderen in een aantal landen geholpen met het opbouwen van een toekomst. Door bij deze kringloopwinkel in Goes spullen te doneren of te kopen steun je dus ook anderen.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Goes
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Nobel kringloop in Goes zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze winkel en zo mogelijk ook de openingstijden.

Nobel kringloop in Goes
Van de Spiegelstraat 54
4461 LN, Goes (Zeeland)

Telefoon: 0113 – 85 34 86
Email: info@nobelkringloopwarenhuis.nl
Website Nobel Kringloopwarenhuis Goes

Openingstijden Nobel kringloop Goes

Maandag:Gesloten
Dinsdag:9.30 tot 17.00 uur
Woensdag:9.30 tot 17.00 uur
Donderdag:9.30 tot 21.00 uur
Vrijdag:9.30 tot 17.00 uur
Zaterdag:9.30 tot 17.00 uur
Zondag:Gesloten

Waar vind je deze kringloopwinkel in Goes?

Deze kringloopwinkel in Goes ligt op zo’n 400 meter ten zuidoosten van het centrum van Goes en op 250 meter van het station van Goes. Kloppen de gegevens van deze winkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment