Search

Ruilwinkel in Goes

De Ruilwinkel in Goes is geen echte kringloop maar je kunt er wel een aantal dingen vinden die je bij een kringloopwinkel tegen zou kunnen komen. Deze ruilwinkel werkt namelijk met punten; je kunt hier namelijk een ‘rekening’ openen en wanneer je spullen brengt dan krijg je hiervoor punten waarmee je weer spullen kunt kopen. Naast tweedehands spullen kun je ook punten verdienen door klussen voor anderen te doen en met je punten kun je dus ook anderen klussen voor je laten doen. Deze ruilwinkel wordt gerund door vrijwilligers.

Bij deze ruilwinkel in Goes kun je van alles ruilen waaronder kleding voor het hele gezin, kleine meubels, potten en pannen, boeken en platen, huishoudelijke spullen, decoratie en nog veel meer.

Contactgegevens van de ruilwinkel in Goes
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de ruilwinkel in Goes zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze winkel en zo mogelijk ook de openingstijden.

Ruilwinkel in Goes
Couwervestraat 2
4461 XD, Goes (Zeeland)

Email: ruilwinkelgoes@smwo.nl
Website Ruilwinkel Goes

Openingstijden Ruilwinkel Goes

Maandag:13.00 tot 17.00 uur
Dinsdag:13.00 tot 17.00 uur
Woensdag:13.00 tot 17.00 uur
Donderdag:13.00 tot 17.00 uur
Vrijdag:13.00 tot 17.00 uur
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze ruilwinkel in Goes?

Deze ruilwinkel in Goes ligt op een paar honderd meter ten westen van het centrum van Goes. Via de Westsingel of de Westwal is deze winkel makkelijk bereikbaar met de auto. Kloppen de gegevens van deze winkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment