Search

Kringloop Gouda Zwolleweg

Deze vestiging van Kringloop Gouda ligt aan de Zwolleweg en heeft een ruim assortiment aan tweedehands spullen met daarbij meubels en bedden, decoratie, huishoudelijke spullen, kleding waaronder veel voor kinderen, speelgoed en puzzels, boeken en platen, vintage items, elektronica, witgoed en nog veel meer.

Kringloop Gouda is een stichting zonder winstoogmerk en de opbrengst van de kringloop gaat naar Stichting Kinderarmoede. Deze stichting helpt kinderen van Nederlandse gezinnen die in armoede leven worden geholpen met verschillende acties. Zo worden er uitjes voor kinderen georganiseerd, scholen kunnen een bijdrage krijgen zodat alle kinderen mee kunnen op schoolreis of er wordt babyvoeding ingezameld. Daarnaast werken bij deze kringloopwinkel in Gouda mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, deze krijgen hier begeleiding en doen ervaring op om door te stromen naar een reguliere baan. Door bij deze kringloopwinkel in Gouda spullen te kopen en te doneren help je dus ook anderen!

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Gouda
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over Kringloop Gouda Zwolleweg zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze winkel en zo mogelijk ook de openingstijden.

Kringloop Gouda Zwolleweg
Zwolleweg 5,
2803 PS, Gouda (Zuid-Holland)

Telefoon: 018-2751859
Email: info@kringloop-gouda.nl
Website Kringloop Gouda Zwolleweg

Openingstijden Kringloop Gouda Zwolleweg

Maandag:9:30 tot 17:00 uur
Dinsdag:9:30 tot 17:00 uur
Woensdag:9:30 tot 17:00 uur
Donderdag:9:30 tot 17:00 uur
Vrijdag:9:30 tot 17:00 uur
Zaterdag:10:00 tot 16:30 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Gouda?

Deze kringloopwinkel ligt bij de Goudse Poort, zo’n drie kilometer ten noordwesten van het centrum van Gouda, vlak bij onder andere de Gamma. Via de A12 is deze kringloopwinkel goed met de auto bereikbaar en er is parkeergelegenheid in de buurt. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment