Search

Bizon Kringloop in Gouda

De Bizon Kringloop in Gouda verkoopt allerlei leuke tweedehands spullen met daarbij klein huisraad en meubels (soms opgeknapt in het Bizon atelier), kleding voor iedereen, speelgoed en spelletjes en nog veel meer. Er is een regelmatige aanvoer van gedoneerde spullen zodat je elke keer weer wat nieuws kunt vinden.

Deze kringloop in Gouda is onderdeel van Stichting Bizon, hier werken onder andere vrijwilligers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in de kringloopwinkel, het opknap atelier en de verhuisservice. Op deze manier doen deze medewerkers weer mee in de samenleving en doen ze vaardigheden op. Door bij deze kringloopwinkel in Gouda spullen te kopen en te doneren help je dus ook anderen!

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Gouda
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Bizon Kringloop om Gouda zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze winkel en zo mogelijk ook de openingstijden.

Bizon Kringloop Gouda
Bosweg 67
2802 NR, Gouda (Zuid-Holland)

Telefoon: 0182-607 069
Email: winkel@stichtingbizon.nl
Website Bizon Kringloop Gouda

Openingstijden Bizon Kringloop Gouda

Maandag:10:00 tot 17:00 uur
Dinsdag:10:00 tot 17:00 uur
Woensdag:10:00 tot 17:00 uur
Donderdag:10:00 tot 17:00 uur
Vrijdag:10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag:10:00 tot 14:00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Gouda?

Deze kringloopwinkel ligt in de Korte Akkeren, op ongeveer een kilometer ten zuidwesten van centrum van Gouda. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment