Search

Kringloop Gouda Joubertstraat

Deze vestiging van Kringloop Gouda ligt aan de Joubertstraat en heeft veel tweedehands spullen met daarbij serviesgoed, kleding met daarbij ook veel voor kinderen, bedden en meubels, witgoed, vintage spulletjes, boeken, speelgoed, curiosa, elektronica en nog veel meer.

Kringloop Gouda is een stichting zonder winstoogmerk en de opbrengst van de kringloop gaat naar Stichting Kinderarmoede waar kinderen van Nederlandse gezinnen die in armoede leven worden geholpen. Zo zijn er acties waarbij er babyvoeding wordt ingezameld en uitgedeeld, er worden uitjes voor kinderen georganiseerd en scholen kunnen een bijdrage krijgen zodat alle kinderen mee kunnen op schoolreis. Daarnaast werken bij deze kringloopwinkel in Gouda mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, deze krijgen hier begeleiding en doen ervaring op om door te stromen naar een reguliere baan. Door bij deze kringloopwinkel in Gouda spullen te kopen en te doneren help je dus ook anderen!

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Gouda
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over Kringloop Gouda Joubertstraat zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze winkel en zo mogelijk ook de openingstijden.

Kringloop Gouda Joubertstraat
Joubertstraat 34
2806 GE, Gouda (Zuid-Holland)

Telefoon: 018-2751859
Email: info@kringloop-gouda.nl
Website Kringloop Gouda Joubertstraat

Openingstijden Kringloop Gouda Joubertstraat

Maandag:9:30 tot 17:00 uur
Dinsdag:9:30 tot 17:00 uur
Woensdag:9:30 tot 17:00 uur
Donderdag:9:30 tot 17:00 uur
Vrijdag:9:30 tot 17:00 uur
Zaterdag:10:00 tot 16:30 uur
Zondag:Gesloten

Waar vind je deze kringloopwinkel in Gouda?

Deze kringloopwinkel ligt op ongeveer een kilometer ten oosten van het centrum van Gouda en een paar honderd meter verder van station Gouda. Met de auto is deze kringloop goed bereikbaar via de Provincialeweg West en er is parkeergelegenheid in de buurt. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment