Search

Acht+ Kringloopwinkel in Amersfoort

Deze kringloopwinkel in Amersfoort verkoopt een grote variatie aan tweedehands spullen zoals kleding, curiosa, meubels, potten en pannen en ander keukengerei, speelgoed, woondecoratie, sieraden, boeken en nog veel meer.

Bij deze kringloopwinkel in Amersfoort werken vooral MBO-studenten die op deze manier belangrijke dingen leren om zo meer waarde aan hun toekomst te geven. De studenten worden begeleid door ervaren instructeurs. Wanneer je bij deze kringloopwinkel in Amersfoort spullen doneert of koopt help je dus het milieu en de studenten. Wanneer je veel spullen hebt komen ze het desgewenst ook bij je ophalen.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Amersfoort
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Acht+ Kringloopwinkel in Amersfoort zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van de Acht+ Kringloopwinkel.

Acht+ Kringloopwinkel
Euroweg 23
3825 HA, Amersfoort (Utrecht)

Telefoon: 033 – 234 0123
Email: amersfoort@acht-plus.nl
Website Kringloopwinkel Acht+

Openingstijden kringloopwinkel Acht+

Maandag:10.00 t/m 17.30 uur
Dinsdag:10.00 t/m 17.30 uur
Woensdag:10.00 t/m 17.30 uur
Donderdag:10.00 t/m 17.30 uur
Vrijdag:10.00 t/m 17.30 uur
Zaterdag:10.00 t/m 17.30 uur
Zondag:Gesloten

Waar vind je deze kringloop in Amersfoort?

Deze kringloopwinkel in Amersfoort ligt vlak naast de A2, op bedrijventerrein Vathorst. Dit is op zo’n vijf kilometer vanaf het centrum en station van Amersfoort. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment