Search

Rataplan Kringloopwinkel in Naaldwijk

Deze kringloopwinkel in Naaldwijk is onderdeel van de Rataplan Kringloopwinkels en 1000m² aan gebruikte spullen, verdeeld over twee verdiepingen. Je vindt hier onder andere kinderkleding, kleding voor dames en heren, babyspullen, meubels, audioapparatuur, speelgoed, huishoudelijke spullen, curiosa en nog veel meer. Kringloopbedrijf RataPlan is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk die werkt aan kansen voor zowel mens als milieu, door bij deze kringloopwinkel in Naaldwijk spullen te kopen of te doneren steun je dus niet alleen het milieu, je helpt er ook anderen mee.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Naaldwijk
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Kringloop Rataplan in Naaldwijk zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Kringloop Rataplan.

Kringloop Rataplan
Gildestraat 91
2671 BV, Naaldwijk (Zuid-Holland)

Telefoon: 088-8282740
Email: naaldwijk@kringlooprataplan.nl
Website Kringloop Rataplan

Openingstijden Rataplan Kringloopwinkel in Naaldwijk

Maandag:9:00 tot 18:00 uur
Dinsdag:9:00 tot 18:00 uur
Woensdag:9:00 tot 18:00 uur
Donderdag:9:00 tot 18:00 uur
Vrijdag:9:00 tot 18:00 uur
Zaterdag:10:00 tot 17:00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Naaldwijk?

Deze kringloopwinkel in Naaldwijk ligt op ruim een kilometer afstand van het centrum van Naaldwijk. Via de N213 en de Bosweg is deze kringloopwinkel makkelijk bereikbaar. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment