Search

Kringloop Naaldwijk

Kringloop Naaldwijk is een familiebedrijf met twee non-profit kringloopwinkels, de andere winkel vind je in Vlaardingen. Deze kringloopwinkel in Naaldwijk heeft een ruime selectie aan tweedehands spullen waarbij kleding voor het hele gezin, speelgoed en puzzels, fietsen, huishoudelijke artikelen, audioapparatuur en andere elektronica, meubels en nog veel meer. Deze kringloop in Naaldwijk kan daarnaast helpen bij ontruimingen en verhuizingen.

Bij deze kringloopwinkel in Naaldwijk werken ook langdurig werklozen die op deze manier meer kans krijgen op een plek in de reguliere arbeidsmarkt. Ook steunt deze kringloop verschillende goede doelen.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Naaldwijk
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over Kringloop Naaldwijk zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Kringloop Naaldwijk.

Kringloop Naaldwijk
Prins Hendrikstraat 26
2671 JH, Naaldwijk (Zuid-Holland)

Telefoon: 085-2104045
Website Kringloop Naaldwijk

Openingstijden Kringloop Naaldwijk

Maandag:Gesloten
Dinsdag:10:00 tot 17:00 uur
Woensdag:10:00 tot 17:00 uur
Donderdag:10:00 tot 17:00 uur
Vrijdag:10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag:10:00 tot 17:00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Naaldwijk?

Deze kringloopwinkel in Naaldwijk ligt in het centrum van Naaldwijk. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment