Search

Sanaga Kringloopwinkel in Breda

De Sanaga Kringloopwinkel in Breda verkoopt allerlei tweedehands spullen zoals boeken, muziek en DVD’s, serviesgoed, speelgoed, kleding voor dames, heren en kinderen, schoenen en accessoires en curiosa. Ook worden er leuke Afrikaanse spullen uit Benin verkocht waarbij sieraden.

Deze kringloopwinkel in Breda wordt gerund door vrijwilligers en de opbrengst gaat naar verschillende lokale projecten in Benin. Zo is er een kliniek met ziekenzalen, behandelkamer en verloskamer gebouwd, een waterput en een tuin waar gezonde voeding voor patiënten en familie wordt verbouwd. Door bij deze kringloopwinkel spullen te kopen of in te brengen steun je dus ook anderen.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Breda
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Sanaga kringloopwinkel in Breda zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze winkel en zo mogelijk ook de openingstijden.

Sanaga Kringloopwinkel in Breda
Erasmusplein 12
4834 AD, Breda (Noord-Brabant)

Email: kringloopsanaga@outlook.com
Website Sanaga Kringloopwinkel in Breda

Openingstijden Sanaga Kringloopwinkel in Breda

Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:10:00 tot 16:00 uur
Donderdag:10:00 tot 16:00 uur
Vrijdag:Gesloten
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Breda?

Deze kringloopwinkel ligt in de wijk De Blauwe Kei, op een paar kilometer ten Zuidoosten van het centrum van Breda. Er zijn een paar busstations op ongeveer een halve kilometer van deze kringloopwinkel en per auto is het makkelijk bereikbaar via de Franklin Rooseveltlaan. Kloppen de openingstijden van deze winkel niet meer of zijn ze verhuisd of gestopt? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment