Search

Woord en Daad kringloopwinkel in Wageningen

Deze Woord en Daad kringloopwinkel in Wageningen is een kringloop waar je terecht kunt voor allerlei tweedehands spullen zoals kleding, meubilair, keukenspullen, speelgoed, boeken, serviesgoed en nog veel meer.

Deze kringloopwinkel in Wageningen is onderdeel van Stichting Woord en Daad en werkt vanuit Bijbels perspectief aan duurzame verandering voor mensen in armoede. Hiervoor werken ze zoveel mogelijk met de mensen, bedrijven en lokale partners. Deze kringloopwinkel in Wageningen werkt met vrijwilligers.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Wageningen
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Woord en Daad Kringloopwinkel in Wageningen zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van de Woord en Daad Kringloopwinkel in Wageningen.

Kringloopwinkel Woord en Daad
Grintweg 255
6704 AN, Wageningen (Gelderland)

Telefoon: 0317-745803
Email: kringloopwinkel@woordendaadwageningen.nl
Website Kringloopwinkel Woord en Daad

Openingstijden Kringloopwinkel Woord en Daad in Wageningen

Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:13.00 tot 17.00 uur
Donderdag:13.00 tot 17.00 uur
Vrijdag:13.00 tot 17.00 uur
Zaterdag:13.00 tot 17.00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Wageningen?

Deze kringloopwinkel in Wageningen ligt op een paar kilometer ten noordoosten van het centrum van Wageningen, vlak bij de Universiteit van Wageningen en de N781. Met de auto is deze kringloopwinkel makkelijk bereikbaar en op een paar honderd meter van de kringloop is bushalte Mansholtlaan. Kloppen de gegevens van deze winkel niet meer, hebben ze nieuwe openingstijden, zijn ze verhuisd of gestopt? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment