Search

Kringloopwinkel Stichting Basta in Nijmegen

Deze kringloopwinkel in Nijmegen verkoopt een groot aantal tweedehands spullen, vooral kleinere goederen als kleding, decoratie, boeken en platen, antiek en curiosa, speelgoed, kleine meubels, huisraad, keukenspullen, lampen en nog veel meer. Deze winkel is te vinden in het centrum van Nijmegen, vlakbij de Stevenskerk en de opbrengst van je spullen gaat naar goede doelen in het binnen- en buitenland. Wanneer je spullen wilt doneren aan deze winkel kun je ze brengen of ze komen ze ophalen in Nijmegen (wanneer het tenminste in een auto past, meubelen en grote koelkasten dus niet!).

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Nijmegen
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Kringloopwinkel Stichting Basta in Nijmegen zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Kringloopwinkel Stichting Basta.

Kringloopwinkel Stichting Basta
Begijnenstraat 34
6511 WP, Nijmegen (Gelderland)

Telefoon: 024 3241618
Email: info@bastanijmegen.nl
Website Kringloopwinkel Stichting Basta

Openingstijden Kringloopwinkel Stichting Basta in Nijmegen

Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:Gesloten
Donderdag:14.00 t/m 17.00 uur
Vrijdag:14.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag:11.00 t/m 17.00 uur
Zondag:Gesloten

Waar vind je deze kringloopwinkel in Nijmegen?

Deze kringloopwinkel in het centrum van Nijmegen ligt vlak bij de Waal en de Stevenskerk, op ongeveer een kilometer van het station van Nijmegen. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment