Search

Kringloopwinkel Stichting Overal in Nijmegen

Deze kringloopwinkel in Nijmegen van Stichting Overal verkoopt een groot aantal tweedehands spullen zoals meubels, boeken, huisraad, kleding, tv en audio, gasfornuizen en kachels. Verder is er in deze kringloop een afdeling voor materialen en onderdelen zodat klussers en doe-het-zelvers hier goedkope onderdelen kunnen kopen om zelf reparaties uit te voeren. 

De opbrengsten van deze kringloopwinkel worden gebruikt om wereldwijd mensen in onderdrukte en kansarme posities te helpen, dit zijn bijvoorbeeld mensen zonder betaalde baan, bevrijdingsbewegingen, vrouwen in ontwikkelingslanden, vluchtelingen etc. Hiervoor worden overal ter wereld kleinschalige projecten ondersteunt die op een mens- en milieuvriendelijke manier werken en streven naar een rechtvaardiger samenleving of zorg dragen voor het milieu.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Nijmegen
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Kringloopwinkel Stichting Overal in Nijmegen zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Kringloopwinkel Stichting Overal.

Kringloopwinkel Stichting Overal
Bredestraat 52
6542 SW, Nijmegen (Gelderland)

Telefoon: 024-377 1744
Email: info@overal.org
Website Kringloopwinkel Stichting Overal

Openingstijden Kringloopwinkel Stichting Overal in Nijmegen

Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:14.00 uur tot 17.00 uur
Donderdag:Gesloten
Vrijdag:Gesloten
Zaterdag:14.00 uur tot 17.00 uur
Zondag:Gesloten

Waar vind je deze kringloopwinkel in Nijmegen?

Deze kringloopwinkel in Nijmegen ligt ten westen van het centrum en het station, vlak bij de S100 en S102. Vanaf het station is het ongeveer anderhalve kilometer naar deze kringloopwinkel. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment