Search

Leger des Heils – Kleding kringloop in Almelo

Deze kleding kringloopwinkel in Almelo verkoopt goede, gebruikte kleding voor een laag bedrag. Je vindt er kleding voor dames, heren en kinderen, dus voor het hele gezin. Daarnaast is er in deze winkel ook een ruim assortiment aan tweedehands schoenen en laarzen en er zijn lakens en handdoeken te koop.

Deze kledingwinkel wordt door vrijwilligers gerund en de opbrengst gaat naar projecten van het Leger des Heils in Almelo. Het Leger des Heils zet zich in voor iedereen die in Nederland buiten de boot valt, zoals verslaafden en gevangenen. Wanneer je je gebruikte kleding naar deze winkel brengt of naar één van de kledingcontainers in Almelo help je dus ook anderen.

Contactgegevens van deze winkel in Almelo
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over deze kleding kringloop van het Leger des Heils in Almelo zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze winkel en zo mogelijk ook de openingstijden van deze winkel.

Leger des Heils Kleding Kringloop Almelo
Troelstralaan 1
7604 VW, Almelo

Telefoon: 0546-810315 
Website Leger des Heils Kleding Kringloop Almelo

Openingstijden Leger des Heils Kleding Kringloop Almelo

Maandag:9.30 tot 15.00 uur
Dinsdag:9.30 tot 15.00 uur
Woensdag:9.30 tot 15.00 uur
Donderdag:9.30 tot 21.30 uur
Vrijdag:Gesloten
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten

Waar vind je deze kringloop in Almelo?

Deze kleding kringloopwinkel in Almelo ligt vlak bij het station van Almelo, ten opzichte van het centrum aan de westkant. Vanuit het centrum van Almelo is het zo’n 500 meter naar deze winkel. Hieronder staat deze kringloopwinkel in Almelo op de kaart. Klopt de bovengenoemde informatie zoals de openingstijden niet of is de kringloop verhuisd of gestopt? Geef het dan even aan in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment