Search

Kringloop XL in Almelo

Bij deze kringloopwinkel in Almelo was vroeger bij veel AlmeloĆ«rs bekend als ‘De Beurs’ maar volgens de kringloop konden ze meer doen, meer spullen hergebruiken, meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk helpen en meer recycling. Vandaar de nieuwe naam Kringloop XL Almelo.

Deze grote kringloopwinkel in Almelo heeft maar liefst 2000 vierkante meter aan gebruikte spullen te koop, allemaal gesorteerd over verschillende afdelingen. Deze kringloopwinkel verkoopt meubels zoals kasten, stoelen en tafels, kleding voor het hele gezin, boeken en tijdschriften, curiosa, decoratie, speelgoed en puzzels, huisraad, verlichting, CD’s en DVD’s, elektronica en witgoed en nog veel meer. Dagelijks komen er nieuwe spullen bij, je weet dus nooit wat je tegen kunt komen!

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Almelo
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over deze kringloopwinkel in Almelo zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze winkel en zo mogelijk ook de openingstijden van deze winkel.

Kringloopwinkel XL in Almelo
Aalderinkssingel 4a
7604 EG, Almelo

Telefoon: 0546 – 200 201
Email: info@kringloopalmelo.nl
Website Kringloop XL Almelo

Openingstijden Kringloop XL in Almelo

Maandag:10.00 tot 18.00 uur
Dinsdag:10.00 tot 18.00 uur
Woensdag:10.00 tot 18.00 uur
Donderdag:10.00 tot 18.00 uur
Vrijdag:10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag:10.00 tot 17.00 uur
Zondag:Gesloten

Waar vind je deze kringloop in Almelo?

Deze grote kringloopwinkel in Almelo ligt bovenin wijk de Aalderinkshoek, op zo’n 500 meter van het station. Met de auto is deze kringloopwinkel goed bereikbaar en er zijn veel parkeerplaatsen. Hieronder staat deze kringloopwinkel in Almelo op de kaart. Klopt de bovengenoemde informatie zoals de openingstijden niet of is de kringloop verhuist of gestopt? Geef het dan even aan in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment