Search

Woord en Daad Kringloopwinkel in Lisse

Deze kringloopwinkel in Lisse verkoopt allerlei tweedehands spullen zoals stoelen, banken, kasten en andere meubels, kleding, boeken en platen, huishoudelijke spullen, speelgoed en puzzels, antiek en curiosa, lampen, gereedschap, tuinspullen en nog veel meer.

Deze winkel werkt met vrijwilligers en de opbrengst gaat naar Woord en Daad, een stichting die vanuit Bijbels perspectief werkt aan duurzame verandering voor mensen in armoede. Door bij deze kringloopwinkel in Lisse spullen te kopen of te doneren help je het milieu en steun je dus ook anderen.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Lisse
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Woord en Daad kringloopwinkel in Lisse zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van deze kringloop.

Woord en Daad Kringloopwinkel Lisse
Koninginneweg 101
2161 ZB, Lisse (Zuid-Holland)

Telefoon: 0252-745853
Email: woordendaadkringlooplisse@gmail.com
Website Woord en Daad Kringloopwinkel

Openingstijden Woord en Daad Kringloopwinkel in Lisse

Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:13.00 tot 16.00 uur
Donderdag:13.00 tot 16.00 uur
Vrijdag:13.00 tot 16.00 uur
Zaterdag:13.00 tot 16.00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Lisse?

Deze Kringloopwinkel in Lisse ligt in het centrum van Lisse. Met de auto is deze kringloopwinkel makkelijk bereikbaar en bushalte Kanaalstraat ligt in de buurt. Kloppen de gegevens van deze winkel niet meer, hebben ze nieuwe openingstijden, zijn ze verhuisd of gestopt? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment