Search

Kringloopwarenhuis Stedenkontakt in Eindhoven

Deze kringloopwinkel in Eindhoven is onderdeel van Stichting Wereldhuis Eindhoven. Je vindt de winkel in de wijk Eindhoven Gestel en je kunt er terecht voor allerlei tweedehands spullen zoals puzzels, kleding, meubels, curiosa, speelgoed, boeken, huishoudelijke spullen en nog veel meer. Door bij deze kringloopwinkel in Eindhoven spullen te kopen of te doneren steun je ook anderen, naast dat er vanuit deze kringloop spullen rechtstreeks naar een Poolse kringloop gaan waar geld wordt verdient voor plaatselijke goede doelen worden er via zusterstichtingen kwetsbare mensen over de hele wereld geholpen met goederen of geld.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Eindhoven
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Kringloopwarenhuis Stedenkontakt in Eindhoven zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Kringloopwarenhuis Stedenkontakt.

Kringloopwarenhuis Stedenkontakt
Laagstraat 288A
5654 PP, Eindhoven (Noord-Brabant)

Telefoon: 040 255 5459
Website Kringloopwarenhuis Stedenkontakt

Openingstijden Kringloopwarenhuis Stedenkontakt in Eindhoven

Maandag:Gesloten
Dinsdag:13:00 tot 17:00 uur
Woensdag:13:00 tot 17:00 uur
Donderdag:13:00 tot 17:00 uur
Vrijdag:13:00 tot 17:00 uur
Zaterdag:10:00 tot 15:00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Eindhoven?

Deze kringloopwinkel in Eindhoven ligt op een paar kilometer van het centrum, vlak bij de St. Lambertuskerk in Rapelenburg. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment