Search

Kringloop Secondhand in Hillegom

Deze kringloopwinkel in Hillegom heeft 200 m2 met allerlei tweedehands spullen waaronder meubels zoals kasten, stoelen, banken en tafels, lampen, keukenspullen, kleding, glaswerk, potten en pannen, decoratie, kunst en antiek, vintage en retro en nog veel meer.

Kringloop Secondhand is onderdeel van Stichting Werk Helpt. Deze stichting helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en biedt ze een werkplek om werkervaring op te doen. Door bij deze kringloopwinkel in Hillegom spullen te kopen of je gebruikte spullen te doneren help je dus ook anderen.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Hillegom
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over Kringloop Secondhand in Hillegom zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Kringloop Secondhand.

Kringloop Secondhand
Hoofdstraat 42C
2181 ED Hillegom (Zuid-Holland)

Telefoon: 0252 348874
Website Kringloop Secondhand

Openingstijden Kringloop Secondhand in Hillegom

Maandag:Gesloten
Dinsdag:11.00 tot 17.00 uur
Woensdag:11.00 tot 17.00 uur
Donderdag:11.00 tot 17.00 uur
Vrijdag:11.00 tot 17.00 uur
Zaterdag:13.00 tot 17.00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Hillegom?

Deze Kringloopwinkel in Hillegom ligt in het centrum van Hillegom, vlak bij de N208 en dicht bij de bushalte Hillegom Centrum. Kloppen de gegevens van deze winkel niet meer, hebben ze nieuwe openingstijden, zijn ze verhuisd of gestopt? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment