Search

Kringloop De Ontmoeting in Veenendaal

Kringloop de Ontmoeting is een gezellige kringloopwinkel in Veenendaal met allerlei tweedehands spullen zoals kleding voor kinderen en volwassenen, boeken, speelgoed, meubeltjes en curiosa. Er komen steeds weer nieuwe spullen bij zodat je nooit weet wat je hier tegenkomt.

De vrijwilligers bij deze kringloopwinkel werken vanuit een Bijbelse opdracht om mensen om hen heen te helpen. Een belangrijk onderdeel van deze kringloop is dan ook de koffietafel waar je kunt praten over allerlei onderwerpen. Wanneer je alleen bij de tweedehands spullen wilt kijken kan dat natuurlijk ook!

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Veenendaal
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over Kringloop de Ontmoeting in Veenendaal zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van deze kringloopwinkel.

Kringloop de Ontmoeting in Veenendaal
Zandstraat 115
3905 EB, Veenendaal (Utrecht)

Telefoon: 0318 – 701458
Email: kringloop@evggveenendaal.nl
Website Kringloop de Ontmoeting Veenendaal

Openingstijden Kringloop de Ontmoeting Veenendaal

Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:9:00 tot 12:00 uur
Donderdag:13:00 tot 16:00 uur
Vrijdag:13:00 tot 16:00 uur
Zaterdag:10:00 tot 13:00 uur
Zondag:Gesloten

Waar vind je deze kringloopwinkel in Veenendaal?

Deze kringloopwinkel ligt vlak bij het centrum van Veenendaal, op een paar honderd meter ten westen van Winkelcentrum De Scheepjeshof. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment