Search

Kringloop de Loods in Maastricht

Deze kringloopwinkel in Maastricht verkoopt allerlei tweedehands spullen zoals meubels om een kamer in te richten, handige keukenspullen, kleding voor het hele gezin, speelgoed en puzzels, vazen en ander glaswerk, vintage spullen, decoratie en nog veel meer.

Bij Kringloop de Loods in Maastricht werken enthousiaste vaste medewerkers en vrijwilligers. Een deel daarvan heeft al lange tijd geen baan meer gehad en kunnen zich bij de kringloop verder ontwikkelen en arbeidsritme opbouwen. Hierbij krijgen ze vakkundige begeleiding. Door bij deze kringloop in Maastricht spullen te kopen of te doneren steun je dus het milieu en anderen.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Maastricht
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over Kringloop de Loods in Maastricht zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze winkel en zo mogelijk ook de openingstijden.

Kringloop de Loods in Maastricht
Heerderdwarsstraat 47
6224 LS, Maastricht (Limburg)

Telefoon: 06-58985898
Website Kringloop de Loods in Maastricht

Openingstijden Kringloop de Loods in Maastricht

Maandag:10.00 tot 17.00 uur
Dinsdag:10.00 tot 17.00 uur
Woensdag:10.00 tot 17.00 uur
Donderdag:10.00 tot 17.00 uur
Vrijdag:10.00 tot 17.00 uur
Zaterdag:10.00 tot 17.00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Maastricht?

Deze kringloopwinkel ligt op zo’n kilometer ten zuiden van het station van Maastricht en bijna twee kilometer van het centrum. De kringloop ligt vlak bij de A2 en de N278 en is daardoor makkelijk bereikbaar met de auto. Kloppen de gegevens van deze winkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment