Search

Dorcas Kringloopwinkel Hattem

Deze Dorcas kringloopwinkel in Hattem verkoopt allerlei tweedehands spullen zoals kleding voor het hele gezin, speelgoed, puzzels en spellen, serviesgoed, brocante, huisraad en serviesgoed, boeken, meubels en nog veel meer.

Door bij deze kringloop in Hattem spullen te kopen of te doneren steun je het milieu en anderen, de opbrengst van deze Dorcas kringloopwinkel gaat namelijk naar de allerarmsten in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten door middel van noodhulp en duurzaam ontwikkelingswerk.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Hattem
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Dorcas kringloopwinkel in Hattem zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van deze Dorcas kringloopwinkel.

Dorcas Kringloopwinkel Hattem
Zuiderzeestraatweg 21B
8051 SL, Hattem (Gelderland)

Telefoon: 038 4579467
Email: dorcaswinkelhattem@dorcas.nl
Website Dorcas Kringloopwinkel Hattem

Openingstijden Dorcas Kringloopwinkel Hattem

Maandag:Gesloten
Dinsdag:10:00 tot 16:00 uur
Woensdag:10:00 tot 16:00 uur
Donderdag:10:00 tot 16:00 uur
Vrijdag:10:00 tot 16:00 uur
Zaterdag:10:00 tot 16:00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Hattem?

Deze kringloopwinkel ligt op ongeveer drie kilometer ten noord-westen van het centrum van Hattem, vlak bij het een kilometer ten oosten van het centrum van Genemuiden, vlak naast het Knooppunt Hattemerbroek waar de A28 en A50 elkaar kruisen. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment