Search

Leuke Meuk – Kringloopwinkel in Sliedrecht

Deze kleine kringloopwinkel in Sliedrecht verkoopt allerlei tweedehands spullen zoals boeken, puzzels, CD’s, curiosa, woningdecoratie, kleding, tassen, speelgoed, kleine meubels en nog veel meer.

Deze kringloopwinkel in Sliedrecht is onderdeel van het Creatief Centrum Sliedrecht en onder andere werken hier mensen met een verstandelijke beperking. Sommige spullen worden door hen mooi opgeknapt voordat ze worden verkocht en ook zijn er zelfgemaakte spullen te koop. Door spullen te kopen of te doneren bij deze kringloopwinkel help je dus ook anderen!

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Sliedrecht
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Leuke Meuk Kringloopwinkel in Sliedrecht zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van deze kringloop.

Kringloopwinkel Leuke Meuk Sliedrecht
Maaslaan 6A
3363 CJ, Sliedrecht (Zuid-Holland)

Telefoon: 06 53195870
Website Kringloopwinkel Leuke Meuk Sliedrecht

Openingstijden Kringloopwinkel Leuke Meuk in Sliedrecht

Maandag:Gesloten
Dinsdag:13.00 t/m 16.00 uur
Woensdag:13.00 t/m 16.00 uur
Donderdag:Gesloten
Vrijdag:10.00 t/m 16.00 uur
Zaterdag:10.00 t/m 16.00 uur
Zondag:Gesloten

Waar vind je deze kringloop in Sliedrecht?

Deze kringloopwinkel in Sliedrecht ligt vlak aan de A15, op zo’n 600 meter van het centrum van Sliedrecht, naast het Doctor Willem Dreespark. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment