Search

De Aanwinst – Kringloopwinkel in Sliedrecht

Deze kringloopwinkel ligt in de Merwebolder in Sliedrecht verkoopt heel veel tweedehands spullen zoals boeken en strips, CD’s en DVD’s, allerlei woningdecoratie, puzzels en speelgoed, sieraden, vazen, bestek, meubels, serviesgoed en nog steeds meer.

Deze kringloopwinkel in Sliedrecht is onderdeel van het ASVZ en hier werken veel mensen met een verstandelijke beperking, dit geeft ze een geschikte en nuttige werkplek. Door spullen te kopen of te doneren bij deze kringloopwinkel help je dus ook anderen!

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Sliedrecht
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over Kringloopwinkel de Aanwinst in Sliedrecht zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van deze kringloop.

Kringloopwinkel De Aanwinst Meuk Sliedrecht
Touwbaan 2
3363 AA, Sliedrecht (Zuid-Holland)

Telefoon: 0184 491 200
Website Kringloopwinkel De Aanwinst Sliedrecht

Openingstijden Kringloopwinkel De Aanwinst in Sliedrecht

Maandag:9.00 t/m 16.30 uur
Dinsdag:9.00 t/m 16.30 uur
Woensdag:9.00 t/m 16.30 uur
Donderdag:9.00 t/m 16.30 uur
Vrijdag:9.00 t/m 16.30 uur
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten

Waar vind je deze kringloop in Sliedrecht?

Deze kringloopwinkel in Sliedrecht ligt in verpleeginrichting Merwebolder, op zo’n 2 kilometer van het centrum, tussen Sliedrecht en Papendrecht. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment