Search

Rataplan Kringloopwinkel in Capelle aan den IJssel

Deze kringloopwinkel in Capelle aan den IJssel is onderdeel van de Rataplan Kringloopwinkels. Op vijf minuten afstand van het centrum van Capelle aan den IJssel heeft deze kringloop bijna 2200 vierkante meter aan tweedehands spullen. In deze kringloop kun je terecht voor onder andere meubels zoals kasten, bedden en stoelen, kleding voor dames, heren en kinderen, boeken, muziek en films, kleingoed en curiosa, speelgoed en nog veel meer. Kringloopbedrijf RataPlan is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk die werkt aan kansen voor zowel mens als milieu, door bij deze kringloopwinkel in Capelle aan den IJssel spullen te kopen of te doneren steun je dus niet alleen het milieu, je helpt er ook anderen mee.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Capelle aan den IJssel
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Kringloopwinkel Rataplan in Capelle aan den IJssel zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Kringloopwinkel Rataplan.

Kringloopwinkel Rataplan
Meeuwensingel 101
2903 TE, Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland)

Telefoon: 010-2308755
Email: klantenservice@kringlooprataplan.nl
Website Kringloopwinkel Rataplan

Openingstijden Rataplan Kringloopwinkel in Capelle aan den IJssel

Maandag:9:00 tot 17:00 uur
Dinsdag:9:00 tot 17:00 uur
Woensdag:9:00 tot 17:00 uur
Donderdag:9:00 tot 17:00 uur
Vrijdag:9:00 tot 18:00 uur
Zaterdag:10:00 tot 17:00 uur
Zondag:Gesloten


Meer kringloopwinkels
Heb je bij deze kringloop niet gevonden waar je naar op zoek bent? Bekijk dan ook de andere kringloopwinkels in Capelle aan den IJssel. Hieronder staat deze kringloop op de kaart, deze gegevens zijn verkregen door middel van google maps.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment