Search

Dorcas Kringloopwinkel Doetinchem

Deze Dorcas kringloopwinkel in Doetinchem heeft een breed assortiment aan tweedehands spullen zoals meubels, huisraad en serviesgoed, boeken, speelgoed, puzzels en spellen, serviezen, kleding voor het hele gezin en nog veel meer.

Door bij deze kringloop in Doetinchem spullen te kopen of te doneren steun je het milieu en anderen, de opbrengst van deze Dorcas kringloopwinkel gaat namelijk naar de allerarmsten in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten door middel van noodhulp en duurzaam ontwikkelingswerk.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Doetinchem
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Dorcas kringloopwinkel in Doetinchem zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van deze Dorcas kringloopwinkel.

Dorcas Kringloopwinkel Doetinchem
Nijverheidsweg 21
7005 AS, Doetinchem (Gelderland)

Telefoon: 0314 820 367
Email: dorcaswinkeldoetinchem@dorcas.nl
Website Dorcas Kringloopwinkel Doetinchem

Openingstijden Dorcas Kringloopwinkel Doetinchem

Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:10:00 tot 16:00 uur
Donderdag:Gesloten
Vrijdag:10:00 tot 16:00 uur
Zaterdag:12:00 tot 16:00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Doetinchem?

Deze kringloopwinkel ligt zo’n twee kilometer ten zuiden van het centrum van Doetinchem en op een kilometer afstand van het station, in de wijk Verheulsweiden. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment