Search

Kringloopwinkel Boeldag Zaanstreek

Kringloopwinkel Boeldag Zaanstreek in Koog aan de Zaan heeft 2000 vierkante meter aan tweedehands spullen met daarbij veel meubelen, boeken, CD’s en DVD’s, witgoed, schilderijen, glaswerk, kleding, platen, serviesgoed, elektronica, schoenen, bedden, antiek en curiosa, tuinmeubels, sportartikelen, lampen en nog veel meer.

Bij deze kringloopwinkel in Koog aan de Zaan kun je ook complete inboedels verkopen en bieden ze woningontruiming en bedrijfsontruiming aan. Bij Kringloop Boeldag werken ook vrijwilligers en stagiars en de kringloop helpt ook Vluchtelingenwerk Nederland bij het inrichten van woningen.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Koog aan de Zaan
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over Kringloopwinkel Boeldag Zaanstreek in Koog aan de Zaan zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze winkel en zo mogelijk ook de openingstijden.

Kringloopwinkel Boeldag in Koog aan de Zaan
Breedweer 41
1541 AB, Koog aan de Zaan (Noord-Holland)

Telefoon: 075-6312090
Email: info@kringloop-boeldag.nl
Website Kringloopwinkel Boeldag Zaanstreek

Openingstijden Kringloopwinkel Boeldag in Koog aan de Zaan

Maandag:10:00 tot 17:00 uur
Dinsdag:10:00 tot 17:00 uur
Woensdag:10:00 tot 17:00 uur
Donderdag:10:00 tot 17:00 uur
Vrijdag:10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag:10:00 tot 17:00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Koog aan de Zaan?

De Kringloopwinkel Boeldag Zaanstreek in Koog aan de Zaan ligt op een paar honderd meter ten zuidoosten van het station van Koog aan de Zaan. Via de A8 en de Provincialeweg N203 is deze kringloop makkelijk met de auto te bereiken. Kloppen de gegevens van deze winkel niet meer, hebben ze nieuwe openingstijden, zijn ze verhuisd of gestopt? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment