Search

Kringloop Manamini Helpman in Groningen

Deze kringloopwinkel in Groningen is onderdeel van de Manamini kringlopen. Deze winkel ligt aan de Helper Oostsingel, een zijstraat van de Verlengde Hereweg. Deze kringloop heeft een groot assortiment aan tweedehands spullen zoals meubels, boeken & muziek, elektronica & PC’s, huishoudelijk, kleingoed, witgoed en nog veel meer. Mamamini is een zelfstandige Groningse Stichting zonder subsidie en vanuit de omzet van de kringloopwinkels worden goede doelen ondersteund in en om Groningen.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Groningen
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Kringloop Manamini Helpman in Groningen zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Kringloop Manamini Helpman.

Kringloop Manamini Helpman
Helper Oostsingel 15 – 19
9722 AP, Groningen

Telefoon: 050 – 313 2200
Email: mail@mamamini.nl
Website Kringloop Manamini Helpman

Openingstijden Kringloop Manamini Helpman in Groningen

Maandag:12.00 tot 18.00 uur
Dinsdag:10.00 tot 18.00 uur
Woensdag:10.00 tot 18.00 uur
Donderdag:10.00 tot 18.00 uur
Vrijdag:10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag:10.00 tot 17.00 uur
Zondag:Gesloten

Waar vind je deze kringloop in Groningen?

Deze kringloopwinkel in Groningen ligt in een zijstraat van de Verlengde Hereweg, in de wijk Helpman-Oost. Dit is een paar kilometer vanaf het station Groningen en het centrum. Met de auto is deze kringloop bereikbaar via onder andere de A28 en de N7. Hieronder staat deze kringloopwinkel in Groningen op de kaart. Klopt de bovengenoemde informatie zoals de openingstijden niet of is de kringloop verhuisd of gestopt? Geef het dan even aan in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment