Search

Kringloopwinkel Het Goed in Nijmegen

Deze Het Goed Kringloopwinkel in Nijmegen verkoopt een groot assortiment aan tweedehands spullen zoals kleding voor dames, heren en kinderen, speelgoed en puzzels, boeken en platen, decoratie, verlichting, meubels en andere huisraad, elektronica en nog veel meer. Door bij deze kringloop in Nijmegen spullen te kopen of te doneren steun je niet alleen het milieu, je helpt er ook mensen met achterstand op de arbeidsmarkt aan een baan waarmee ze later kunnen doorstromen naar een reguliere baan.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Nijmegen
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Kringloopwinkel Het Goed in Nijmegen zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Kringloopwinkel Het Goed.

Kringloopwinkel Het Goed
Industrieweg 54
6541 TW, Nijmegen (Gelderland)

Telefoon: 024-6456904
Website Kringloopwinkel Het Goed

Openingstijden Kringloopwinkel Het Goed in Nijmegen

Maandag:9:30 tot 18:00 uur
Dinsdag:9:30 tot 18:00 uur
Woensdag:9:30 tot 18:00 uur
Donderdag:9:30 tot 18:00 uur
Vrijdag:9:30 tot 18:00 uur
Zaterdag:9:30 tot 17:00 uur
Zondag:Gesloten

Waar vind je deze kringloopwinkel in Nijmegen?

Deze kringloopwinkel in Nijmegen ligt dicht bij het Industrieplein waar de S100 en S102 bij een grote rotonde bij elkaar komen. Dit is op een paar kilometer van zowel het station als het centrum van Nijmegen. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment