Search

Twiedehands-Twiedekans in Maastricht

Deze kringloopwinkel in Maastricht heeft een grote hoeveelheid aan tweedehands spullen zoals meubels, kleding, boeken, speelgoed, apparatuur, slaapkamerspullen, witgoed, lampen, decoratie, potten en pannen en andere keukenspullen en nog veel meer. Er is maar liefst 1200 vierkante meter aan vloerruimte verdeeld over drie verdiepingen.

De Twiedehands-Twiedekans kringloopwinkel in Maastricht is een non-profit stichting met als doel om kansarmen en jongeren te stimuleren in educatieve en creatieve zin. Naast de verkoop van de kringloopartikelen worden er in de werkplaats ook meubels opgeknapt en gemaakt uit oude materialen. Door bij deze kringloopwinkel spullen te doneren of te kopen help je dus ook anderen.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Maastricht
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Twiedehands-Twiedekans kringloopwinkel in Maastricht zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloop en zo mogelijk ook de openingstijden van deze winkel.

Twiedehands-Twiedekans kringloopwinkel in Maastricht
Francois de Veyestraat 9
6221 AB, Maastricht (Limburg)

Telefoon: 043 3255770
Website Twiedehands-Twiedekans kringloopwinkel in Maastricht

Openingstijden Twiedehands-Twiedekans kringloopwinkel in Maastricht

Maandag:Gesloten
Dinsdag:10:00 tot 15:00 uur
Woensdag:10:00 tot 15:00 uur
Donderdag:10:00 tot 15:00 uur
Vrijdag:10:00 tot 15:00 uur
Zaterdag:10:00 tot 15:00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Maastricht?

Deze kringloopwinkel ligt op ruim een kilometer ten noorden van het station van Maastricht. Via de Noorderbrug is deze kringloopwinkel makkelijk bereikbaar. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment