Search

Doorgeefwinkel Maastricht

Deze doorgeefwinkel in Maastricht heeft een leuk concept waar mensen elke week gratis een aantal spullen kunnen halen die weer door anderen zijn gedoneerd. Er is een ruime keuze uit kleding voor het hele gezin, spelletjes, boeken, decoratie en meer. Wanneer je spulletjes hebt uitgezocht (in de winkel staat aangegeven hoeveel spullen je gratis mee mag nemen) laat je ze zien bij de balie en kun een week later weer andere artikelen halen. Vanwege de ruimte neemt deze doorgeefwinkel geen meubels aan.
Door bij deze doorgeefwinkel nog bruikbare spullen te brengen help je ook anderen en het milieu.

Contactgegevens van deze doorgeefwinkel in Maastricht
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Doorgeefwinkel in Maastricht zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze winkel en zo mogelijk ook de openingstijden.

Doorgeefwinkel in Maastricht
Biezenwal 3
6211 AD, Maastricht (Limburg)

Website Doorgeefwinkel Maastricht

Openingstijden Doorgeefwinkel Maastricht

Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:Gesloten
Donderdag:11.00 tot 16.00 uur
Vrijdag:Gesloten
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze doorgeefwinkel in Maastricht?

Deze doorgeefwinkel ligt op zo’n 800 meter van het centrum van Maastricht en anderhalve kilometer van het station van Maastricht. Onder andere Q-Park Boschstraat Oost II ligt vlak bij deze winkel. Kloppen de gegevens van deze winkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment