Search

Amersfoort – Kringloop Red een Kind

Deze Red een Kind Kringloop in Amersfoort ligt op bedrijventerrein Isselt. Je kunt hier terecht voor een groot assortiment aan tweedehands spullen zoals kleine meubels, elektrische apparatuur, kleding voor het hele gezin, boeken, speelgoed en puzzels, huishoudelijke spullen en nog veel meer.

Red een kind is een christelijke, internationale stichting voor ontwikkelingssamenwerking die hulp biedt aan de armsten in Afrika en AziĆ«. De stichting helpt mensen op een duurzame manier, voornamelijk door een heel dorp te helpen om duurzaam te veranderen, zo groeien kinderen op met een toekomst. 

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Amersfoort
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Kringloop voor Red een Kind in Amersfoort zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Kringloop voor Red een Kind Amersfoort.

Kringloop voor Red een Kind Amersfoort
Textielweg 22
3812 RV, Amersfoort (Utrecht)

Telefoon: 033-8801993 
Email: info.amersfoort@kringloopredeenkind.nl
Website: Kringloop voor Red een Kind Amersfoort

Openingstijden Kringloop voor Red een Kind in Amersfoort

Maandag:Gesloten
Dinsdag:13.00 t/m 17.00 uur
Woensdag:13.00 t/m 17.00 uur
Donderdag:10.00 t/m 17.00 uur
Vrijdag:10.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag:10.00 t/m 17.00 uur
Zondag:Gesloten

Waar vind je deze kringloop in Amersfoort?

Deze kringloopwinkel in Amersfoort ligt op zo’n twee kilometer van het centrum van Amersfoort, in Vak C en Vak D van het Industriekwartier. Via de N199 en N221 is deze kringloop goed met de auto bereikbaar. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment