Search

Kringloopwinkel Het Goede Doel Zeist

Kringloopwinkel het Goede Doel in Zeist is een kringloop waar je terecht kunt voor allerlei tweedehands spulletjes zoals kleding, tassen en schoenen, meubels, boeken, glaswerk, decoratie, lampen, elektronica, klokken, serviesgoed en nog veel meer.

Deze kringloopwinkel in Zeist is onderdeel van Stichting Woord en Daad en werkt vanuit Bijbels perspectief aan duurzame verandering voor mensen in armoede. Hiervoor werken ze zoveel mogelijk met de mensen, bedrijven en lokale partners. Door bij deze kringloopwinkel in Zeist spullen te kopen of te doneren help je dus ook anderen.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Zeist
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over kringloopwinkel het Goede Doel in Zeist zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van kringloopwinkel Het Goede Doel in Zeist.

Kringloopwinkel Woord en Daad
Dijnselburgerlaan 6
3705LPĀ Zeist (Utrecht)

Telefoon: 030-7432776
Email: beheer@kringloop-hetgoededoelzeist-webshop.nl
Website Kringloopwinkel Woord en Daad

Openingstijden Kringloopwinkel Woord en Daad in Zeist

Maandag:Gesloten
Dinsdag:9.30 tot 17.00 uur
Woensdag:9.30 tot 17.00 uur
Donderdag:9.30 tot 17.00 uur
Vrijdag:9.30 tot 17.00 uur
Zaterdag:9.30 tot 16.00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Zeist?

Deze kringloopwinkel in Zeist ligt op zo’n twee kilometer ten noordoosten van het centrum van Zeist en is onder andere via de A28 en de Boulevard goed bereikbaar. Vlak bij deze kringloopwinkel is de bushalte Zeist Handelscentrum. Kloppen de gegevens van deze winkel niet meer, hebben ze nieuwe openingstijden, zijn ze verhuisd of gestopt? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment