Search

De Kringloper in Hilversum

Deze kringloop in Hilversum is onderdeel van de Kringloper en ligt op loopafstand van het station van Hilversum, vlak bij het centrum. Je kunt er terecht voor een grote hoeveelheid aan tweedehands spullen waarbij meubels, kleding en ander textiel, huisraad, boeken, speelgoed, antiek en curiosa, elektronica, lampen en nog veel meer. Deze kringloop is een sociaal werkbedrijf zonder winstoogmerk waar leren voorop staat, zo kunnen mensen die minder makkelijk meekomen in de maatschappij ervaring opdoen op diverse leerwerkplekken. Door bij deze kringloop spullen te kopen of te doneren steun je hen daarbij.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Hilversum
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de De Kringloper in Hilversum zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van De Kringloper.

De Kringloper
Noorderweg 96a
1221 AB, Hilversum (Noord-Holland)

Website De Kringloper

Openingstijden De Kringloper in Hilversum

Maandag:9.30 tot 17.30 uur
Dinsdag:9.30 tot 17.30 uur
Woensdag:9.30 tot 17.30 uur
Donderdag:9.30 tot 17.30 uur
Vrijdag:9.30 tot 17.30 uur
Zaterdag:9.30 tot 17.00 uur
Zondag:Gesloten

Waar vind je deze kringloopwinkel in Hilversum?

Deze kringloopwinkel in Hilversum ligt ongeveer 600 meter van het centrum en station Hilversum. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment