Search

Kringloop Centrum Bollenstreek in Lisse

Deze kringloopwinkel in Lisse verkoopt in een loods van 1000 m2 allerlei tweedehands spullen waarbij meubels zoals kasten, stoelen en tafels, boeken, antiek en curiosa, woninginrichting, huishoudelijke spullen, vintage items, kleding, elektronica, schoenen en sieraden en nog veel meer.

Kringloop Centrum Bollenstreek in Lisse is onderdeel van een stichting waarvan de opbrengst na aftrek van de kosten gaat naar goede doelen zoals Stichting Kinderen Kankervrij (Kika) en verschillende instellingen die dieren een mooie oude dag bezorgen. Bij deze kringloopwinkel werken onder andere langdurig werklozen voor wie dit een eerste stap is op weg naar een reguliere baan. Ook werkt deze kringloop met veel vrijwilligers. Naast gedoneerde spullen koopt deze kringloopwinkel ook wel eens spullen die worden opgeknapt en verkocht. Ook kan deze kringloop in Lisse helpen bij het ontruimen van huizen, garages en kantoren.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Lisse
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over Kringloop Centrum Bollenstreek in Lisse zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Kringloop Centrum Bollenstreek.

Kringloop Centrum Bollenstreek
Vennestraat 10
2161 LE, Lisse (Zuid-Holland)

Telefoon: 06-83546060
Email: info@kringloopcentrumbollenstreek.nl
Website Kringloop Centrum Bollenstreek

Openingstijden Kringloop Centrum Bollenstreek in Lisse

Maandag:Gesloten
Dinsdag:10.00 tot 17.00 uur
Woensdag:10.00 tot 17.00 uur
Donderdag:10.00 tot 17.00 uur
Vrijdag:10.00 tot 17.00 uur
Zaterdag:10.00 tot 17.00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Lisse?

Deze Kringloopwinkel in Lisse ligt op ruim een kilometer afstand van het centrum van Lisse, vlak naast de N208. Kloppen de gegevens van deze winkel niet meer, hebben ze nieuwe openingstijden, zijn ze verhuisd of gestopt? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment