Search

Kringloopwinkel Zaanstreek in Zaandam

Kringloopwinkel Zaanstreek in Zaandam is een kringloopwinkel met maar liefst twee verdiepingen vol met tweedehands spullen zoals kleding voor het hele gezin, schoenen en accessoires, meubels zoals kasten, stoelen en tafels, serviesgoed en bloemenvazen, elektronica, glaswerk, babyspullen, speelgoed, schilderijen, lampen en nog veel meer.

Bij deze kringloopwinkel in Zaandam werken vrijwilligers in alle leeftijden en de opbrengst van deze kringloop gaat naar Stichting S.O.S. Ouderen. Door bij deze kringloopwinkel in Zaandam spullen te kopen of te doneren help je dus ook anderen! Als je veel spullen hebt kan deze kringloop ze ook op komen halen en onder bepaalde voorwaarden doen ze ook aan gratis huisontruimingen waarbij de woning bezemschoon wordt opgeleverd.  

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Zaandam
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over Kringloopwinkel Zaanstreek in Zaandam zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze winkel en zo mogelijk ook de openingstijden.

Kringloopwinkel Zaanstreek in Zaandam
Zuiddijk 109
1501 CD, Zaandam (Noord-Holland)

Telefoon: 075-2022270
Email: kringloopwinkelzaanstreek@gmail.com
Website Kringloopwinkel Zaanstreek

Openingstijden Kringloopwinkel Zaanstreek in Zaandam

Maandag:Gesloten
Dinsdag:10:00 tot 17:00 uur
Woensdag:10:00 tot 17:00 uur
Donderdag:10:00 tot 17:00 uur
Vrijdag:10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag:10:00 tot 17:00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Zaandam?

De Kringloopwinkel Zaanstreek in Zaandam ligt ten oosten van het centrum van Zaandam, op ruim een kilometer afstand van het station van Zaandam. Kloppen de gegevens van deze winkel niet meer, hebben ze nieuwe openingstijden, zijn ze verhuisd of gestopt? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment