Search

Dorcas Kringloopwinkel Dalfsen

Deze Dorcas kringloopwinkel in Dalfsen verkoopt allerlei tweedehands spullen huisraad en serviesgoed, boeken, kleding voor het hele gezin, meubels, speelgoed, puzzels en spellen, serviezen en nog veel meer.

Door bij deze kringloop in Dalfsen spullen te kopen of te doneren steun je het milieu en anderen, de opbrengst van deze Dorcas kringloopwinkel gaat namelijk naar de allerarmsten in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten door middel van noodhulp en duurzaam ontwikkelingswerk.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Dalfsen
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Dorcas kringloopwinkel in Dalfsen zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van deze Dorcas kringloopwinkel.

Dorcas Kringloopwinkel Dalfsen
Wilhelminastraat 60
7721 CJ, Dalfsen (Overijssel)

Telefoon: 0529 466055
Email: dorcaswinkeldalfsen@dorcas.nl
Website Dorcas Kringloopwinkel Dalfsen

Openingstijden Dorcas Kringloopwinkel Dalfsen

Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:10:00 tot 16:00 uur
Donderdag:10:00 tot 16:00 uur
Vrijdag:Gesloten
Zaterdag:10:00 tot 16:00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Dalfsen?

Deze kringloopwinkel ligt vlak bij het centrum van Dalfsen en op ruim een kilometer van het station van Dalfsen. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment