Search

Bijna Gratis Markt – Kringloopwinkel in Haarlem

De Bijna Gratis Markt in Haarlem is een kringloopwinkel met daarbij een fietsenwerkplaats. Bij deze kringloopwinkel kun je terecht voor allerlei tweedehands spullen, wat nieuwe spullen en dus ook voor een reparatie van je fiets! In de winkel heb je kleding, schoenen, huishoudelijke apparatuur, lampen, gereedschap, sieraden, muziek, boeken, tweedehands fietsen, serviesgoed en nog veel meer.

Bij de Bijna Gratis Markt werken vrijwilligers, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen hier ervaring opdoen en resocialiseren in het dagelijks leven. Door bij deze kringloopwinkel spullen te kopen of te doneren steun je dus ook anderen!.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Haarlem
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Bijna Gratis Markt in Haarlem zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze winkel en zo mogelijk ook de openingstijden.

Kringloopwinkel Bijna Gratis Markt in Haarlem
Zijlstraat 13
2011 TJ, Haarlem (Noord-Holland)

Telefoon: 06 513 415 44
Email: bijnagratismarkt@hotmail.com
Website Kringloopwinkel Bijna Gratis Markt

Openingstijden Bijna Gratis Markt in Haarlem

Maandag:Gesloten
Dinsdag:9:00 tot 18:00 uur
Woensdag:9:00 tot 18:00 uur
Donderdag:9:00 tot 18:00 uur
Vrijdag:9:00 tot 18:00 uur
Zaterdag:9:00 tot 18:00 uur
Zondag:Gesloten

Waar vind je deze kringloopwinkel in Haarlem?

Deze kringloopwinkel in Haarlem ligt in het centrum, op zo’n 400 meter ten noordwesten van de Grote Markt in Haarlem. Kloppen de gegevens van deze winkel niet meer, hebben ze nieuwe openingstijden, zijn ze verhuisd of gestopt? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment