Search

Estafette Kringloop in Leeuwarden

Bij deze kringloopwinkel in Leeuwarden kun je terecht voor een groot assortiment aan tweedehands meubels, kleding voor dames, heren en kinderen, elektronica, curiosa, boeken, speelgoed, lampen, decoratie, huisraad en nog veel meer.
Daarnaast is deze winkel een ontmoetingsplek op het gebied van hergebruik en recycling, je vindt er dan ook gerestylede items en producten van duurzame ondernemers. Deze kringloopwinkel in Leeuwarden is de hoofdvestiging van de Estafette kringloopwinkels en het doel is niet het maken van winst maar het minimaliseren van afvalstromen. Bij deze kringloopwinkel werken veel vrijwilligers en er zijn stageplaatsen voor verschillende opleidingen. Daarnaast zorgt deze kringloop er voor dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ervaring opdoen en een nuttige tijdsbesteding hebben.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Leeuwarden
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Estafette Kringloop in Leeuwarden zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Estafette Kringloop.

Estafette Kringloop
Voltastraat 11
8912 AE, Leeuwarden (Friesland)

Telefoon: 058-2347600
Website Estafette Kringloop

Openingstijden Estafette Kringloop in Leeuwarden

Maandag:12.00 tot 17.00 uur
Dinsdag:9.00 tot 17.00 uur
Woensdag:9.00 tot 17.00 uur
Donderdag:9.00 tot 17.00 uur
Vrijdag:9.00 tot 17.00 uur
Zaterdag:9.00 tot 17.00 uur
Zondag:Gesloten

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment