Search

Kringloopwinkelen voor Kerst

Bij veel kringloopwinkels kun je deze maand terecht voor allerlei kerstspullen zoals kerstballen, slingers, lampjes en andere versiering voor in de boom. Daarnaast zijn er allerlei leuke decoratieve artikelen om het huis van binnen en buiten te versieren en nog veel meer. Ook wanneer je zelf kerstbakjes wilt maken is er bij de kringloopwinkel vaak genoeg te vinden zoals een grote variatie aan bakjes en ook leuke spullen die je er als versiering in kunt zetten.

Wil je er met Kerst tiptop bij lopen? Veel kringloopwinkels hebben een grote selectie aan kleding voor speciale gelegenheden. Ook kun je bij de kringloop natuurlijk leuke kerstcadeautjes voor anderen vinden, wanneer je iets zoekt voor een boekenliefhebber dan is er voldoende keus. Heb je iets nodig voor iemand die van porselein houdt? Genoeg te vinden, van vazen tot beeldjes! Ook kun je bij de kringloop vaak tweedehands speelgoed vinden, soms bijna nieuw!

Kringloopwinkels kunnen je hulp ook goed gebruiken, in deze coronatijd hebben ze het net als veel bedrijven moeilijk. Veel kringloopwinkels werken voor een goed doel en deze doelen merken meteen wanneer er minder wordt verkocht. Zo gaat het grootste deel van de omzet van Kringloopwinkel KBG Sint Michael in Groesbeek naar de voedselbank waardoor minder bedeelden onder andere groente, fruit en zuivel krijgen. Speciaal voor Kerst krijgen de mensen een kerststol in hun voedselpakket en kunnen ze een kerstboom krijgen. Dit jaar is daar extra geld voor nodig omdat er meer mensen gebruik maken van de voedselbank. Steun dus deze kringloopwinkel in Groesbeek of één van de vele andere kringloopwinkels in Nederland door er wat te kopen of spullen te brengen die nog goed te verkopen zijn.


Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment