Search

Kerk en Buurt Kringloopwinkel in Amsterdam

De Kerk en Buurt Kringloopwinkel in Amsterdam is gevestigd onder de Nassaukerk in het Westerpark gebied, je kunt hier terecht voor allerlei tweedehands gedoneerde spullen zoals kleding, meubels, huisraad, decoratie en nog veel meer.

De opbrengst van deze kringloopwinkel gaat naar projecten van Kerk & Buurt, een vrijwilligersorganisatie met als doel het vergroten van de leefbaarheid en de samenhang in de buurten waarvoor verschillende projecten worden ondernomen voor iedereen. Wanneer je spullen aan deze kringloop doneert help je dus buurtprojecten, eventueel komt deze kringloop ook spullen bij je ophalen in en rondom Westerpark.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Amsterdam
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Kerk en Buurt Kringloopwinkel in Amsterdam zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van de Kerk en Buurt Kringloopwinkel.

Kerk en Buurt Kringloopwinkel
De Wittenkade 111
1052 AG , Amsterdam (Noord-Holland)

Telefoon: 020 – 6847820
Email: kerkenbuurt.westerpark@gmail.com
Website Kerk en Buurt Westerpark Kringloopwinkel

Openingstijden Kerk en Buurt Kringloopwinkel in Amsterdam

Maandag:Gesloten
Dinsdag:10.00 t/m 15.00 uur
Woensdag:10.00 t/m 15.00 uur
Donderdag:10.00 t/m 15.00 uur
Vrijdag:10.00 t/m 15.00 uur
Zaterdag:10.00 t/m 15.00 uur
Zondag:Gesloten

Waar vind je deze kringloopwinkel in Amsterdam?

Deze kringloopwinkel in Amsterdam Westerpark ligt onder de Nassaukerk, dit is op zo’n anderhalve kilometer van het station van Amsterdam. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment