Search

Kringloop ’t Hartje in Amsterdam

Kringloop ’t Hartje is te vinden in Amsterdam-Oost en je kunt er allerlei tweedehands spullen vinden zoals serviesgoed, poppen en ander speelgoed, puzzels, glaswerk, curiosa, elektronica, klokken, boeken, CD’s en DVD’s, kleding voor het hele gezin, schoenen, zonnebrillen en nog veel meer.

Deze kringloopwinkel is in eerste instantie opgezet door buurtbewoners wordt nu gerund door één van de buurtbewoners en een team van vrijwilligers. Van een deel van de opbrengst worden regelmatig activiteiten voor de buurt georganiseerd. Op deze manier leren buurtbewoners elkaar beter kennen en worden ze betrokken bij de buurt.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Amsterdam
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over Kringloop ’t Hartje in Amsterdam zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Kringloop ’t Hartje.

Kringloop ’t Hartje Amsterdam
Van Het Hofflaan 27
1097 GH, Amsterdam (Noord-Holland)

Telefoon: 06 83605030
Email: kringloopthartje@gmail.com
Website Kringloop ’t Hartje

Openingstijden Kringloop ’t Hartje in Amsterdam

Maandag:9.00 t/m 17.00 uur
Dinsdag:9.00 t/m 17.00 uur
Woensdag:9.00 t/m 17.00 uur
Donderdag:9.00 t/m 17.00 uur
Vrijdag:9.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag:10.00 t/m 17.00 uur
Zondag: 12.00 t/m 17.00 uur

Waar vind je deze kringloopwinkel in Amsterdam?

Deze kringloopwinkel in Amsterdam Oost ligt in de wijk Watergraafsmeer, tussen Park Frankendael en Park de Nieuwe Ooster in. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment