Search

Weggeefwinkel De Heeg in Maastricht

Weggeefwinkel de Heeg in Maastricht wordt gerund door vrijwilligers en het doel van deze winkel is om spullen te delen met elkaar. Daarom worden de gedoneerde items gratis weggegeven aan iedereen die het nodig heeft of gewoon iets leuks tegenkomt. In principe mag iedereen die komt vijf items gratis meenemen maar als er veel voorraad is kan dit wel eens meer zijn. Je kunt in deze weggeefwinkel in Maastricht van alles tegenkomen zoals kleding voor dames, heren en kinderen, speelgoed, keukengerei, kleine huisraad, elektronica en zelfs voedsel en verzorgingsproducten.

Contactgegevens van Weggeefwinkel De Heeg in Maastricht
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over Weggeefwinkel De Heeg in Maastricht zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze winkel en zo mogelijk ook de openingstijden.

Weggeefwinkel De Heeg in Maastricht
Roserije 117-119
6228 DR, Maastricht (Limburg)

Email: weggeefwinkeldeheeg@gmail.com
Website Weggeefwinkel De Heeg Maastricht

Openingstijden Weggeefwinkel De Heeg in Maastricht

Maandag:10.00 tot 12.30 uur
Dinsdag:10.00 tot 12.30 uur
Woensdag:Gesloten
Donderdag:12.00 tot 14.30 uur
Vrijdag:Gesloten
Zaterdag:11.00 tot 13.00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze weggeefwinkel in Maastricht?

Weggeefwinkel De Heeg in Maastricht ligt in de wijk De Heeg, in het winkelcentrum aan de Roserije. Deze weggeefwinkel ligt op zo’n 3 kilometer afstand van het station van Maastricht en wat verder van het centrum, in het zuidoosten van de stad. Kloppen de gegevens van deze winkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment