Search

Kringloop GoudGoed Protonstraat in Groningen

Deze overzichtelijke kringloopwinkel in Groningen verkoopt een ruim assortiment aan gebruikte goederen zoals kleding welke gesorteerd is op kleur en maat, meubels zoals stoelen, banken, tafels en kasten, elektrische apparaten, boeken, puzzels en speelgoed, lampen, potten en pannen, woondecoratie en nog veel meer. Door bij deze kringloop in Groningen spullen te kopen of te doneren steun je ook anderen, GoudGoed is onderdeel van WerkPro: WerkPro staat voor werk en begeleiding van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast steunt GoudGoed verschillende goede doelen, zowel op structurele als incidentele basis.

Wanneer je spullen hebt voor deze kringloopwinkel – ook tweedehands zorgspullen worden erg gewaardeerd – kun je deze afleveren bij de kringloopwinkel of een afspraak maken waarna medewerkers van de kringloopwinkel ze komen afhalen.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Groningen
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Kringloop Goud Goed Protonstraat in Groningen zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Kringloop GoudGoed Protonstraat.

Kringloop GoudGoed Protonstraat
Protonstraat 6
9743 AL, Groningen

Telefoon: 050 577 40 25
Email: goudgoedprotonstraat@werkpro.nl
Website Kringloop GoudGoed Protonstraat

Openingstijden Kringloop GoudGoed Protonstraat in Groningen

Maandag:13.00 tot 18.00 uur
Dinsdag:10.00 tot 18.00 uur
Woensdag:10.00 tot 18.00 uur
Donderdag:10.00 tot 18.00 uur
Vrijdag:10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag:10.00 tot 17.00 uur
Zondag:Gesloten

Waar vind je deze kringloop in Groningen?

Deze GoudGoed kringloopwinkel in Groningen ligt aan de Protonstraat, vlak bij de N370, op een paar kilometer van het centrum van Groningen.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment