Search

ReShare Store in Groningen

Deze ReShare Store in het centrum Groningen is één van de tweedehands kledingwinkels van het Leger des Heils en je kunt er terecht voor een groot aanbod aan moderne kwaliteitskleding voor dames, heren en kinderen. Er is kleding voor het hele gezin en daarnaast zijn er allerlei tweedehands mode accessoires zoals schoenen, riemen, tassen en nog veel meer.

Door bij deze tweedehands kledingwinkel in Groningen spullen te kopen of te doneren steun je het milieu en je helpt anderen, kleding die niet bij de winkel wordt verkocht gaat namelijk naar andere projecten van het Leger des Heils, evenals de opbrengst. Textiel wat niet meer zo te gebruiken is wordt gerecycled.

Contactgegevens van deze tweedehands kledingwinkel in Groningen
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de ReShare kledingwinkel in Groningen zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van ReShare Groningen.

ReShare Store Groningen
Oosterstraat 41
9711 NR, Groningen

Telefoon: 050-3603333
Website Reshare Store Groningen

Openingstijden ReShare Store in Groningen

Maandag:Gesloten
Dinsdag:10.00 tot 18.00 uur
Woensdag:10.00 tot 18.00 uur
Donderdag:10.00 tot 18.00 uur
Vrijdag:10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag:10.00 tot 17.00 uur
Zondag:Gesloten

Waar vind je deze kringloop in Groningen?

Deze Reshare tweedehands kledingwinkel in Groningen ligt in het centrum, op nog geen kilometer lopen van het station van Groningen.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment