Search

Kringloopmania in Leiden

Kringloopmania in Leiden is een kringloopwinkel met allerlei tweedehands spullen zoals meubels, kleding voor de hele familie, witgoed, verzamelwaardige spullen, huisraad, elektronica en nog veel meer.

De opbrengst van deze kringloopwinkel in Leiden gaat naar projecten van Kringloopmania waarbij onder andere kinderen die onder de armoedegrens leven worden geholpen. Er worden sportdagen en uitjes georganiseerd en de kringloop is ook betrokken bij Stichting Maaltijd voor een Kind waarbij gezorgd wordt dat kinderen op scholen gezond te eten krijgen en ze ook hulp krijgen bij de aanschaf van bijvoorbeeld boeken en kleding.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Leiden
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over KringloopMania in Leiden zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van
KringloopMania in Leiden.

KringloopMania
Lammerschansplein 6
2321 JB, Leiden (Zuid-Holland)

Telefoon: 06-19592968
Email: manialeiden@outlook.com
Website Kringloopmania Leiden

Openingstijden KringloopMania

Maandag:9.30 tot 17.30 uur
Dinsdag:9.30 tot 17.30 uur
Woensdag:9.30 tot 17.30 uur
Donderdag:9.30 tot 17.30 uur
Vrijdag:9.30 tot 17.30 uur
Zaterdag:9.30 tot 17.30 uur
Zondag:9.00 tot 17.00 uur


Alle kringloopwinkels in Leiden
Heb je bij deze kringloop niet gevonden waar je naar op zoek bent? Bekijk dan ook de andere kringloopwinkels in Leiden. Hieronder staat deze kringloop op de kaart, deze gegevens zijn verkregen door middel van google maps.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment