Search

De Waarde – Kringloopwinkel in Utrecht

Deze kringloopwinkel in Utrecht is onderdeel van Stichting de Waarde die zich inzet voor een zinvolle dagbesteding voor de medemens, het milieu en een aantal goede doelen.
Bij de kringloopwinkel worden tweedehands spullen verkocht die door anderen zijn gedoneerd, dit kan van alles zijn! Je kunt bij deze kringloop in Utrecht terecht voor kleding voor de hele familie, meubels en witgoed, elektronica, boeken, platen, DVD’s en CD’s, schilderijen en andere wandversiering, potten en pannen, speelgoed en puzzels, vazen van keramiek en glas, bestek en nog veel meer.

Bij deze kringloopwinkel werken vrijwilligers die het leuk vinden om iets om handen te hebben, verder werken er mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt die hier werkervaring opdoen, scholieren die stage lopen, uitkeringsgerechtigden voor bijvoorbeeld de Wajong en nog veel meer mensen. De vrijwilligers die hier werken krijgen training en indien gewenst ook extra coaching. Daarnaast gaat er geld naar goede doelen, onder andere naar stichtingen die gericht zijn op het welzijn van kinderen.
Wanneer je spullen bij deze kringloop koopt of je gebruikte spullen doneert help je dus ook anderen. Als je grote schoonmaak hebt gehouden en je hebt veel spullen die naar de kringloop kunnen, dan komen ze het desgewenst ook ophalen!

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Utrecht
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over Kringloopwinkel De Waarde in Utrecht zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Kringloopwinkel de Waarde.

Kringloopwinkel De Waarde
Veilingstraat 2
3521 BH, Utrecht

Telefoon: 06 – 36 04 53 64
Website Kringloopwinkel De Waarde

Openingstijden Kringloopwinkel De Waarde in Utrecht

Maandag:9.30 tot 17.00 uur
Dinsdag: 9.30 tot 17.00 uur
Woensdag: 9.30 tot 17.00 uur
Donderdag: 9.30 tot 17.00 uur
Vrijdag: 9.30 tot 17.00 uur
Zaterdag: 9.30 tot 17.00 uur
Zondag:Gesloten

Waar vind je deze kringloop in Utrecht?

Deze kringloopwinkel ligt in de Dichterswijk in Utrecht, ten opzichte van het centrum ligt het aan de andere kant van het station. Hieronder staat deze kringloop in Utrecht op de kaart.Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment