Search

Trésor Ruilwinkel in Breda

De Trésor Ruilwinkel in Breda is een winkel waar je spulletjes die je niet meer gebruikt kunt inleveren, in ruil daarvoor krijg je punten die je weer kunt gebruiken om andere spullen in de ruilwinkel te kopen. Hiervoor krijg je een gratis pas. In deze ruilwinkel kom je allerlei tweedehands spullen tegen die je bij een kringloopwinkel ook tegen zou kunnen komen, denk hierbij aan kleding voor het hele gezin, speelgoed, boeken, schoenen, serviesgoed, curiosa, kleine meubels en nog veel meer. Grote meubels heeft deze ruilwinkel niet.

Deze ruilwinkel heeft ook een sociale functie in de wijk, veel klanten blijven even voor een praatje, voor een kopje koffie of thee en om een tijdschrift te lezen.

Contactgegevens van deze ruilwinkel in Breda
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Trésor Ruilwinkel in Breda zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze winkel en zo mogelijk ook de openingstijden.

Trésor Ruilwinkel in Breda
Meerhoutstraat 2- bis
4826 EN, Breda (Noord-Brabant)

Telefoon: 06-39513626
Website Trésor Ruilwinkel Breda

Openingstijden Trésor Ruilwinkel in Breda

Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:Gesloten
Donderdag:13:00 tot 16:00 uur
Vrijdag:Gesloten
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze ruilwinkel in Breda?

Deze ruilwinkel ligt op zo’n twee kilometer van het station van Breda, in de wijk de Wisselaar. De winkel is te vinden in het pand van Innovatief Hoge Vucht. Kloppen de gegevens van deze winkel niet meer, hebben ze nieuwe openingstijden, zijn ze verhuisd of gestopt? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment