Search

Kringloopwinkel Het Goed in Zaandam

Kringloopwinkel Zaanstad in Zaandam is onderdeel van Het Goed. Je kunt er terecht voor veel tweedehands spullen zoals kleding voor dames, heren en kinderen, schoenen, tassen en accessoires, puzzels en speelgoed, huisraad zoals potten en pannen, decoratie en wandversiering, meubels zoals banken, stoelen en kasten, CD`s, LP`s en DVD`s, elektronica zoals televisies, geluidsapparatuur en witgoed en nog veel meer. Wanneer je spullen aan deze kringloop wilt doneren komen ze het in de Zaanstad ophalen! Naast het steunen van het milieu help je ook anderen, deze kringloop biedt namelijk passend werk aan mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Zaandam
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Kringloopwinkel Het Goed in Zaandam zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Kringloopwinkel Het Goed.

Kringloopwinkel Het Goed
Stormhoek 4
1506 SW, Zaandam (Noord-Holland)

Website Kringloopwinkel Het Goed

Openingstijden Kringloopwinkel Het Goed in Zaandam

Maandag:10:00 – 18:00
Dinsdag:10:00 – 18:00
Woensdag:10:00 – 18:00
Donderdag:10:00 – 18:00
Vrijdag:10:00 – 18:00
Zaterdag:10:00 – 17:00
Zondag:11:00 – 17:00


Waar vind je deze kringloopwinkel in Zaandam?

Kringloopwinkel Het Goed in Zaandam ligt op ongeveer anderhalve kilometer ten zuiden van het centrum en het station van Zaandam, in het gebied waar ook veel meubelwinkels zijn te vinden. Via de Provinciale Weg en de S150 kom je met de auto makkelijk bij deze kringloopwinkel. Kloppen de gegevens van deze winkel niet meer, hebben ze nieuwe openingstijden, zijn ze verhuisd of gestopt? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment