Search

Kringloopwinkel in Hendrik-Ido-Ambacht – Nieuwe Hoop

Deze kringloopwinkel in Hendrik-Ido-Ambacht is onderdeel van de Nieuwe Hoop kringloopwinkels. Deze kringloopwinkel heeft maar liefst
1500 vierkante meter met allerlei tweedehands spullen zoals meubels, speelgoed, boeken en muziek, woningdecoratie, sportspullen, kleding, elektronica en nog veel meer. Nieuwe Hoop heeft als doel mensen te helpen aan werk, spullen en een sociaal netwerk en de winkel biedt dan ook re-integratie, vrijwilligerswerk en dagbesteding voor mensen die iets willen betekenen voor een ander.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Hendrik-Ido-Ambacht
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Nieuwe Hoop Kringloopwinkel in Hendrik-Ido-Ambacht zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van de Nieuwe Hoop Kringloopwinkel in Hendrik-Ido-Ambacht.

Nieuwe Hoop Kringloopwinkel Hendrik-Ido-Ambacht
Nijverheidsweg 46c
3341 LJ, Hendrik-Ido-Ambacht (Zuid-Holland)

Telefoon: 078 611 48 98
Email: ambacht@nieuwehoop.nl
Website Nieuwe Hoop Kringloopwinkel Hendrik-Ido-Ambacht

Openingstijden Nieuwe Hoop Kringloopwinkel in
Hendrik-Ido-Ambacht

Maandag:9.00 tot 17.00 uur
Dinsdag:9.00 tot 17.00 uur
Woensdag:9.00 tot 17.00 uur
Donderdag:9.00 tot 17.00 uur
Vrijdag:9.00 tot 17.00 uur
Zaterdag:9.00 tot 16.00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloop in Hendrik-Ido-Ambacht?

Deze kringloopwinkel in Hendrik-Ido-Ambacht ligt op ruim een kilometer ten Noordoosten van het centrum en is met de auto ook makkelijk bereikbaar vanuit Dordrecht en Rotterdam. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

 

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment