Search

Kringloopwinkel in Rotterdam – Nieuwe Hoop

Deze kringloopwinkel in Rotterdam-Kralingen is onderdeel van de Nieuwe Hoop kringloopwinkels. Deze kringloopwinkel heeft maar liefst 900 vierkante meter met allerlei tweedehands spullen zoals kleding, elektronica, meubels, speelgoed, boeken en muziek, woningdecoratie, sportspullen en nog veel meer. Nieuwe Hoop heeft als doel mensen te helpen aan werk, spullen en een sociaal netwerk en de winkel biedt dan ook re-integratie, vrijwilligerswerk en dagbesteding voor mensen die iets willen betekenen voor een ander.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Rotterdam
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Nieuwe Hoop Kringloopwinkel in Rotterdam zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van de Nieuwe Hoop Kringloopwinkel in Rotterdam.

Nieuwe Hoop Kringloopwinkel Rotterdam-Kralingen
Oudedijk 9
3061 AM, Rotterdam (Zuid-Holland)

Telefoon: 010 21 26 978
Email: rotterdam@nieuwehoop.nl
Website Nieuwe Hoop Kringloopwinkel Rotterdam

Openingstijden Nieuwe Hoop Kringloopwinkel in Rotterdam-Kralingen

Maandag:10.00 tot 17.00 uur
Dinsdag:10.00 tot 17.00 uur
Woensdag:10.00 tot 17.00 uur
Donderdag:10.00 tot 17.00 uur
Vrijdag:10.00 tot 17.00 uur
Zaterdag:10.00 tot 16.00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloop in Rotterdam?

Deze kringloopwinkel in Rotterdam-Kralingen ligt midden in Kralingen, aan de rand van Crooswijk. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment